zielarnia@pozdrowie24.pl
KLUB PO ZDROWIE
Koszyk
0
Koszyk
0.00
0
Koszyk
Brak produktów w koszyku
Twój koszyk jest pusty
Menu
Konto Kategorie

Aktualność
Aktualność

  1. Strona główna
  2. Aktualności
  3. Mega pyszne ciastka (niczym karmeLOVE) na 14 lutego!

Mega pyszne ciastka (niczym karmeLOVE) na 14 lutego!

Mega pyszne ciastka (niczym karmeLOVE) na 14 lutego!
      Dzisiaj bardzo kulinarny wpis :) pyszny, prosty, szybki i uwaga uzależniający ;) testowałam przepis z różnymi mąkami oraz cukrami, tak więc dziś podaje przepis idealny :)

Składniki:
150g mąki pszennej ekologicznej;
30g mąki ziemniaczanej;
60g cukru kokosowego;
szczypta soli;
70g masła klarowanego;
40g napoju migdałowego.

Wszystkie składniki sypkie wrzucamy do miski i mieszamy, dokładamy masło klarowane i napój migdałowy. Zagniatamy ciasto, a następnie formujemy ciasteczka - kulki wielkości połowy orzecha włoskiego, układamy na blaszce lekko zgniatając lub naciskając widelcem dla uzyskania ładnego wzoru :) pieczemy w piekarniku z termoobiegiem w temperaturze 180st przez około 12-15 minut, do zarumienienia. Mimo wspaniałego zapachu powstrzymujemy się z konsumpcją naszych pychot do przestygnięcia :)

SMACZNEGO <3 <3 <3
10.02.2022r
powrót
Nie przegap promocji!
cena standardowa:
cena promocyjna:
Zobacz produkt
Do końca promocji zostało jeszcze:
Cookies
Szanowny Użytkowniku,
informujemy że szczegóły z zakresu przetwarzania danych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu znajdują się w zakładce regulamin. Poprawny korzystanie z serwisu wymaga także akceptacji plików COOKIES (tzw. ciasteczek). Zamyknięcie tego komunikatu (kliknięcie w przycisk "Przejdź do serwisu"), jest równoważne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas oraz naszych zaufanych partnerów, a także zapis wspomnianych plików cookies na Twoim komputerze. Przed podjęciem tej decyzji masz oczywiście prawo zapoznać się ze szczegółami wspomnianego regulaminiu. Jeśli niezgadzasz sie z jego postanowieniami, możesz opuścić naszą stronę.
Regulamin
Przejdź do serwisu